Profil

– Vi hjælper dig med dit solcelleanlæg, solceller og andre former for solenergi

Firmaet Hjerting Installationsforretning blev startet af Anker Christiansen, Plantagevej, i Hjerting i ca 1920.
Jeg har fundet oplysninger om ham i protokollen for Guldager Transformatorforening, fra 1930, samt Faktura over noget arbejde han har udført i 1920’erne, men hvornår han startede ved jeg ikke.

Men far, Peter Boysen, købte firmaet den 1. August 1939, hvor han startede på Plantagevej.
Siden flyttede han til Hjerting Strandvej 45,  først i 1940’erne.
Jeg har fundet en Faktura over noget arbejde han har udført 15.09.1954.

Min hustru og jeg købte firmaet den 1. Juli 1978, hvor vi fortsatte med at drive forretningen på adressen: Hjerting Strandvej 45.
Vi rådede over kælderen og garagen, og på det tidspunkt beskæftigede vi 2 svende og 2 lærlinge.

I 1991 flyttede vi til vores nuværende adresse, Engvænget 12, hvor vi har ca. 150m2 opvarmet lager, kontorer, personalerum m.m., samt ca. 200m2 kold lager/garage.

Den 02.01.2008 købte min søn Kim Boysen 20% af Anparterne i Hjerting Installationsforretning, som et glidende generationsskifte.

Firmaet beskæftiger i dag 7 svende, 4 lærlinge, min søn Kim, undertegnede, samt min hustru Else Marie Boysen, der passer kontoret/regnskab.

Vores medarbejdere er løbende på efteruddannelse. (Krav fra firmaet:  min. 1 uge årligt)

Vi råder over 7 stk. Kassevogne samt 1 stk. Stationscar, der alle er udstyret med komplette værktøjssæt, diverse målerudstyr, samt materialer til mindre service besøg.

Firmaet beskæftiger sig med næsten alt inden for elektriker faget, så som parcelhuse, sommerhuse, erhvervsbygninger, om- og  tilbygninger, reparation af hårde hvidevarer, edb installationer, tlf. & antenne installationer, industri installationer, el-forsyningsanlæg, tyverialarmer, lydanlæg, samt alm. reparations- og servicearbejde.

Størstedelen af firmaets beskæftigelse er dog servicearbejde, og derfor er det naturligt for os at have døgnvagt, hvilket vi har haft i alle de år, hvor vi har drevet Hjerting Installationsforretning.

Niels Boysen